zondag 11 augustus 2013

Schietpartij


Vanaf 2 mei 2014 is mijn boek ‘Vanuit mijn eierdopje’ te koop.

Deze spannende blog, waarin ik werkelijk de bangste blijk, maar het niet had gedacht, is daarin terug te vinden, samen met 25 andere blogs.

Ik garandeer je een lach, bij het lezen van elke blog hier, maar misschien wel een grotere lach bij het lezen van mijn boek. Daar zijn namelijk mijn beste blogs te vinden.

Wil je mijn boek bestellen? Klik dan op de foto van mijn boek en je komt vanzelf op de site van boekscout.

Een echte fan bestelt ‘m!

8 opmerkingen:

 1. Lachen! Ik zie het zo voor me. Ook ik ben samen met dochter gaten wezen prikken, en wel 'tweede gaatjes'. Is zo leuk...hangertje in de éne en een knopje in de andere erboven. Dacht ook dat ik daar te oud voor was. Ik ga de deur niet uit zonder kleurtjes in mijn lellen. Ach, alles is IJDELHEID.
  Grts Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is echt een moeder-dochter ding. Twee gaatjes gaat me toch wel te ver. Ik hou het op één in ieder oor. Niet meer geprik in mij, dus. Wat Celine ooit nog doet? Dat is aan haar.
   Of ik altijd oorbellen zal dragen? Ik denk het niet. Maar ik vind het wel heel leuk om ervoor te kunnen zien: wel of niet vandaag. IJdelheid is het zeker, zelfs lucht. Daar ben ik me dan ook zeker bewust van.
   Groet terug, van deze Irene

   Verwijderen
 2. Dat is een hele stap.... dichter bij de acupunctuur!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, stoer hè?!
   Maar dit was dan ook weer meer lef dan genoeg. Ik ga er nog steeds niet voor om lekgeprikt te worden. Dus Joost gaat mij nog lang niet zien! Maar je mag hem altijd de groeten doen.

   Verwijderen
 3. Hihi...geweldig Ireen.Moeder en dochterding. Hier ook al jaren gaatjes maar nooit oorbellen in. Geef mij maar ringen en armbanden.


  XXX San.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo noemen wij het hier ook: een moeder-dochter-ding en nog geen dag spijt. Hoewel ik denk dat ik niet alle dagen oorbellen ga dragen. Nu acht weken moet, maar daarna kan ik ervoor kiezen. Dat vind ik leuk.
   En afwachten, waar Marcel mee komt. OF hij ergens mee komt. ;-)

   Verwijderen
 4. Leuk! Ik durf het echt niet. gelukkig zijn er hele mooie oorbellen die je in kunt doen zonder gaatjes :-) ( zoek maar eens op ear wraps).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo is dat ook.
   Maar daar was ik verder niet voor in. Nu was dit een leuke gezellige moeder-dochter-ding-bevlieging en biedt het de keus om wel of niet oorbellen te gaan dragen.
   Ik heb geen spijt, maar deed het vooral voor en met mijn meisje. Voor mezelf zou ik het nooit hebben gedaan, ik mis ook niks namelijk. Ben niet echt een sieraden mens.

   Verwijderen